Jäsenmaksut 2021-2022

Alle kouluikäiset lapset 40e/vuosi 
Ala-kouluikäiset lapset 50e/vuosi
Osallistuminen useampaan lasten ryhmään yhteishinta 70e/vuosi
Aikuiset (yli 14-vuotiaat) 60e/vuosi tai 4e/kertamaksu
Suurteollisuuspuiston työntekijöille vuosimaksu 48€

HUOMIO! Koronatilanteesta johtuen, kaudella 2021-2022 vuosijäsenyys on jälleen mahdollista maksaa halutessaan kahdessa osassa, syyskuussa ja tammikuussa. Maksettuja maksuja emme pysty palauttelemaan jälkikäteen missään olosuhteissa.

Lasten ilmoittautumiset ja maksut

Luethan ohjeet huolella!

Ilmoittautua voi ilmoittautumispäivänä su 22.8.2021 klo 12 alkaen. LOMAKE. Lomakkeesta jää aikaleima ja huomioimme ilmoittautumiset, jotka ovat tulleet klo 12 tai sen jälkeen. Lomaketta voit käydä vapaasti katsomassa, mutta älä siis täytä tai lähetä ennen määräaikaa, kiitos. Jokaisesta lapsesta on täytettävä oma lomake.

Maksuliikenteen selkiyttämiseksi, lapsen paikka ryhmään tulee vahvistetaa maksamalla osallistuminen ennen kauden alkua, heti kun olet saanut vahvistuksen ryhmään pääsystä. Lapsella tai lasta kuljettavalla aikuisella on hyvä olla ensimmäisellä tunnilla kuitti maksusta mukana (esim. puhelimesta näyttämällä). Lomakkeelta löytyy viimeisenä myös kenttä, johon tulee merkitä, jos maksaja on eri kuin huoltajakentässä mainittu nimi, jotta osaamme yhdistää oikeat maksut oikeisiin lapsiin. Kiitos!

Aikuisten jäsenmaksut

Maksut suoritetaan sähköisesti, emme mielellään käsittele muuta käteistä kuin kertamaksuja.

Täytä tietosi jäsenrekisteriä sekä tuntien kävijäseurantaa varten ilmoittautumislomakkeen kautta LOMAKE, HUOM. jos olet lomakkeen jo syksyllä täyttänyt, niin älä täytä uudestaan, sinun tietosi ovat jo jäsenrekisterissä! Eli tämä ilmoittautuminen tulee tehdä vain kerran, ei joka tunnille, eikä kummallakin kaudella. Ilmoittaudu kertaalleen myös, vaikka kävisit tunneilla pelkästään kertamaksuilla, sillä koronan vuoksi meidän on kirjattava kaikki tunneilla kävijät. Muista painaa LÄHETÄ-nappia. Saat lomakkeen tiedot yhteenvetona sähköpostiisi, josta näet myös tilinumeron ja viitenumeron jäsenmaksujen suorittamista varten. Suorita maksu ja muista ehdottomasti käyttää viitenumeroa. Ota kuitti tai selkeä kuva kuitista mukaasi jumpalle niin saat jäsenkortin.

Maksutavat: tilisiirto, ePassi, Eazybreak, Edenred/Virike TYKY ja Smartum, setelit ja mobiili/onlinemaksut. Meillä ei ole Smartum-kortinlukijaa.

Tässä myös tilitiedot erikseen teille, jotka olette jo syksyn maksun maksaneet, ettekä täytä lomaketta uudestaan:

Harjavallan Liikuntaseura ry
FI11 2109 1800 0148 09
HUOM. käytettävä ehdottomasti viitenumeroa 20284

Koko kauden jäsenmaksu sisältää Jumppaturva-vakuutuksen (myös kahdessa osassa maksettu vuosijäsenyys kattaa vakuutuksen). Lisätietoja vakuutuksesta löydät täältä

MUISTATHAN, että jäsenenä voit osallistua kaikkiin Harjavallan Liikuntaseuran aikuisten tunteihin rajattomasti.

Jäsenetuudet

Porin Intersport Puuvillasta saat 10% alennuksen. Mainitse kassalla HaLi-jäsenyydestäsi, niin saat alennuksen. Intersport - Suomen luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla! Lue lisää täältä.

URHEILUHIEROJA EMP:n, Eeva-Maria Perttulan sekä Urheiluhieroja Suvi salosen palveluista 10% alennus. Alennuksen saat jäsenkortin esittämällä. Yhteystiedot: p. 045 6040709, Harjavallankatu 23, molempien vastaanotto Salonki Divaneran tiloissa! Suosittelemme lämpimästi Suvin ja Maijan palveluita!

Tietosuojaseloste

Ohessa löydät selosteen henkilötietojen käytöstä yhdistyksemme toiminnassa. 

/ckeditor_assets/attachments/24/tietosuojaseloste.pdf