Jäsenmaksut 2022-2023

Kouluikäiset lapset (7-13v) 50e
Aikuiset (yli 14-v) 60e/vuosi 30e/puolivuosi tai 4e/kertamaksu
Suurteollisuuspuiston työntekijöille jäsenmaksu 48€ / 24€

Maksutavat: tilisiirto, ePassi, Eazybreak, Edenred/Virike TYKY ja Smartum, setelit ja mobiili/onlinemaksut. Meillä ei ole Smartum-kortinlukijaa.

Jumppaturva: Koko kauden jäsenmaksu sisältää Jumppaturva-vakuutuksen (myös kahdessa osassa maksettu vuosijäsenyys kattaa vakuutuksen). Lisätietoja vakuutuksesta löydät täältä

HaLi:n jäsenenä voit osallistua kaikkiin aikuisten tunteihin rajattomasti.

HUOM. Tulossa uusi ilmoittautumis- ja rekisteröitymisjärjestelmä. Lisätiedot ja ohjeet annetaan ennen kauden alkua.

Jäsenetuudet

Porin Intersport Puuvillasta saat 10% alennuksen. Mainitse kassalla HaLi-jäsenyydestäsi, niin saat alennuksen. Intersport - Suomen luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla! Lue lisää täältä.

URHEILUHIEROJA EMP:n, Eeva-Maria Perttulan sekä Urheiluhieroja Suvi Salosen palveluista 10% alennus. Alennuksen saat jäsenkortin esittämällä. Yhteystiedot: p. 045 6040709, Harjavallankatu 23, molempien vastaanotto Salonki Divaneran tiloissa! Suosittelemme lämpimästi Suvin ja Maijan palveluita!

Tietosuojaseloste

Ohessa löydät selosteen henkilötietojen käytöstä yhdistyksemme toiminnassa.

/ckeditor_assets/attachments/24/tietosuojaseloste.pdf