Jäsenmaksut 2020-2021

Osallistuminen useampaan lasten ryhmään yhteishinta 70e/vuosi
Aikuiset 60e/vuosi tai 4e/kertamaksu
Suurteollisuuspuiston työntekijöille vuosimaksu 48€

HUOMIO! Koronatilanteesta johtuen, kaudella 2020-2021 vuosijäsenyys on mahdollista maksaa halutessaan kahdessa osassa, syyskuussa ja tammikuussa. Maksettuja maksuja emme pysty palauttelemaan jälkikäteen missään olosuhteissa.

Lasten jumppiin ilmoittautumiset starttaa su 23.8. klo 12 oheisen lomakkeen kautta: ilmoittautumislomakeHuomioithan, että ilmoittautua voi vasta su 23.8. klo 12 alkaen. Lomakkeesta jää aikaleima ja huomioimme ilmoittautumiset, jotka ovat tulleet klo 12 tai sen jälkeen. Lomaketta voit käydä vapaasti katsomassa, mutta älä siis täytä tai lähetä ennen määräaikaa, kiitos. Jokaisesta lapsesta on täytettävä oma lomake. Lapsien jäsenmaksuista saat ohjeet erikseen ilmoittautumisen jälkeen.

Aikuisten jäsenmaksut

Olemme siirtyneet sähköiseen jäsenmaksuun. Emme mielellään käsittele muuta käteistä kuin kertamaksuja otamme toki edelleen vastaan.

Täytä tietosi jäsenrekisteriä varten ilmoittautumislomakkeen kautta täältä. Muista painaa LÄHETÄ-nappia. Saat lomakkeen tiedot yhteenvetona sähköpostiisi, josta näet myös tilinumeron ja viitenumeron. Suorita maksu, muista ehdottomasti käyttää viitenumeroa. Ota kuitti tai selkeä kuva kuitista kännykässäsi mukaasi jumpalle niin saat jäsenkortin.

Jäsenenä voit osallistua kaikkiin Harjavallan Liikuntaseuran järjestämiin ryhmiin rajattomasti.

Maksutavat: verkkomaksu, Epassi, TYKY- ja Smartum-setelit ja onlinemaksut. Meiläl ei ole Smartum-kortinlukijaa.

Koko kauden jäsenmaksu sisältää Jumppaturva-vakuutuksen (myös kahdessa osassa maksettu vuosijäsenyys kattaa vakuutuksen). Lisätietoja vakuutuksesta löydät täältä

Jäsenetuudet

Porin Intersport Puuvillasta saat 10% alennuksen, myös tarjoustuotteista. Mainitse kassalla HaLi-jäsenyydestäsi, niin saat alennuksen. Intersport - Suomen luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla! Lue lisää: https://www.intersport.fi/fi/inspiroidu/tutkimus-intersport-on-suomen-luotetuin-urheilukauppa/

URHEILUHIEROJA EMP:n, Eeva-Maria Perttulan, palveluista 10% alennus. Alennuksen saat jäsenkortin esittämällä. Yhteystiedot: p. 045 6040709, Harjavallankatu 23, vastaanotto Salonki Divaneran tiloissa!
https://www.facebook.com/urheiluhierontaemp . Suosittelemme lämpimästi EMP:n palveluita!

Tietosuojaseloste

Ohessa löydät selosteen henkilötietojen käytöstä yhdistyksemme toiminnassa.

/ckeditor_assets/attachments/24/tietosuojaseloste.pdf