Jäsenmaksut 2022-2023

Alle kouluikäiset lapset 40e
Kouluikäiset lapset (7-13v) 50e
Aikuiset (yli 14-v) 60e/vuosijäsenyys 30e/puolivuosijäsenyys tai 4e/kertamaksu, suurteollisuuspuiston työntekijöille  jäsenmaksut 48€ / 24€

Seuran kiltalaiset 0€


HaLi:n jäsenenä voit osallistua kaikkiin aikuisten tunteihin rajattomasti. Kts. myös Jäsenetuudet sivun alaosasta.

Maksutavat: tilisiirto, liikuntaetuudet: ePassi, Edenred/Virike TYKY ja Smartum.

Jumppaturva: Koko kauden jäsenmaksu sisältää Jumppaturva-vakuutuksen (myös kahdessa osassa maksettu vuosijäsenyys kattaa vakuutuksen). Lisätietoja vakuutuksesta löydät täältä

Jäsenrekisteröityminen Hoika-jäsenpalvelussa

Hoika-järjestelmän kautta ilmoittaudutaan jäseneksi, ilmoitetaan lapsi seuran tunneille sekä hallinnoidaan omia jäsentietoja.

Huom! Rekisteröityminen on kätevintä tehdä tietokoneella. Puhelimella voi olla vaikea hahmottaa/nähdä kaikkia sivun painikkeita.

Lasten ilmoittautuminen

Jos olet ilmoittamassa lastasi liikuntaryhmään: 1. rekisteröidy ensin itse jäseneksi 2. tee lapsesta alikäyttäjä oman käyttäjäprofiilisi alle 3. tee vasta sitten lapsen ilmoittautuminen valittuun ryhmään.

Aikuisten rekisteröityminen ja ilmoittautuminen kauteen

Aikuiset jäsenet rekisteröityvät järjestelmään sekä ilmoittautuvat joko koko toimintakaudelle tai puolivuotiskaudelle. Jos ilmoittaudut ensin vain syyskaudelle, muista ilmoittautua uudelleen keväälle, jos haluat jatkaa jäsenenä. Jäsenenä voit käydä jumpillamme rajattomasti.

Lasku tulee sähköpostiin ja maksukuitin kuvaa tai tositetta vastaan saat jäsenkorttisi jumpilta! Liikuntaetuudella maksaessasi, muista laittaa asiasta viesti ohjeen mukaisesti hali.talous@gmail.com.  Lasku tulee  sähköpostiisi, mutta voit jättää sen siis huomioimatta. Smartumilla maksettaessa, voit mainita mielellään laskun viitenumeron, sillä siellä on sellainen mahdollisuus annettu.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenrekisteristä tai ilmoittautumisista, ota yhteyttä sähköpostilla hanv1965@gmail.com . Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Huomioithan, että meillä on rajattu määrä resursseja, joten rekisteröitymiseen kannattaa varata aikaa ja mahdollisten kysymysten vastauksiin samoin.

Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen kuin ryhdyt kirjautumaan!
Yksityiskohtaisiin ohjeisiin pääset tästä.

Hoika-järjestelmään pääset tästä.

Jäsenetuudet

Porin Intersport Puuvillasta saat 10% alennuksen. Mainitse kassalla HaLi-jäsenyydestäsi, niin saat alennuksen. Intersport - Suomen luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla! Lue lisää täältä.

URHEILUHIEROJA EMP:n, Eeva-Maria Perttulan sekä Urheiluhieroja Suvi Salosen palveluista 10% alennus. Alennuksen saat jäsenkortin esittämällä. Yhteystiedot: p. 045 6040709, Harjavallankatu 23, molempien vastaanotto Salonki Divaneran tiloissa! Suosittelemme lämpimästi Suvin ja Maijan palveluita!

Tietosuojaseloste

Ohessa löydät selosteen henkilötietojen käytöstä yhdistyksemme toiminnassa. 

/ckeditor_assets/attachments/24/tietosuojaseloste.pdf